2017 decembrie 17, duminică. magyar - română - english
Villa Vitae Wellnesss&Spa Hotelul Restaurant&Bar Evenimente Programe

   Oferte speciale
   Galerie
   Parteneri
   Contact
   Oferta actuală
   Clientii fideli
Wellness & Spa

Wellness înseamnă un stil de viață sănătos, precum și revigorarea trupului, sufletului și a spiritului. Pentru a reușii acest lucru, este nevoie o ambianță potrivită, calmă care înlesnește o experiență armonioasă și atingerea echilibrului interior.

Centrul nostru wellness nu numai că vă reîmprospătează și răcorește simțurile, dar atmosfera lui aparte și baia cu aburi unică vă va oferi experiențe de excepție. Villa Vitae Wellness & Spa este onorată să vă prezinte piscina acoperită cu suprafața apei întinsă, cu o mărime de 90 de metri pătrați, precum și piscina cu apă minerală de la Băile Seiche.Reîmprospătați-vă gândurile în jacuzzi, în sauna finlandeză sau în bazinul pentru submersie. Lăsați-vă răsfățați de un tratament Kneipp sau de un masaj special.

Prin geamurile uriașe de lângă bazinul de înot, puteți admira priveliștea orașului situat la poalele dealurilor chiar și în timp ce faceți baie.

Caracteristicile apei minerale din celălalt bazin sunt recomandate pentru vindecarea bolilor dermatologice, reumatice, a afecțiunilor pulmonare, gastro-intestinale, precum și pentru tratarea bolilor cardiace și neurologice.Departamentul nostru de masaj este condus de domnul Takács János, având o experiență de mai multe decenii în domeniul gimnasticii medicale și a masajului. A vizitat multe țări și și-a practicat  profesia de exemplu în Statele Unite, Canada, Olanda și Ungaria.
rezervare online
Rezervati acuma, prin sistemul nosrtu online simplu si fiabil.
newsletter
Înscreti-vă în lista noastră pentru a primi in email noile ofertele noastre cele mai noi.
hartă
Ne găsiti foarte greu? Încercati harta noastră de îndrumare.
bon de cadou
Dăruieste odihnă. Transformă oricare dintre ofertele noastre în cadou.
Impresii Carte de oaspeti BRONNLEY